Forum Index > Chat > Internațional > Иммиграция в Канаду ! Emigrare in Canada !

#0 by Mitiu (SQL Server Prof) (1 mesaje) at 2010-12-12 18:45:19 (345 săptămâni în urmă) - [Link]Top



Краткая информация


Получение сертификата отбора Квебека (включает подачу квебекцам на сертификат отбора и интервью) -> Подача федеральным органам на получение вида на жительство (подача федералам, медицина, получение виз) -> Лэндинг (въезд в Канаду)

Затраты на оплату квебекцам и федеральным органам
1. Оплата DCS (заявления на сертификат отбора Квебека, первый этап) - 390 CAD за главного заявителя + 150 CAD за каждого зависимого апликанта (супруг, сожитель/сожительница, дети, которые едут с вами в Квебек). Данную сумму можно оплатить через банк либо кредитной/дебетовой картой типа Visa
2. Оплата за рассмотрение досье на вид на жительство (оплата федералам, второй этап) - 550 CAD (оплата в евро) за каждого апликанта (главный, зависимый/супруг,сожитель, дети) старше 22 лет + 150 CAD (оплата в евро) за каждого зависимого апликанта (детей) до 22 лет
3. Медицинский экзамен - за каждого взрослого 125 долларов США, дети 5-11 лет - 90 долларов США, дети до 5 лет - 75 долларов США. О том, как пройти медицину в ИОМ
4. Виза (оплата за вид на жительство) - 490 CAD (оплата в евро) за главного и зависимого апликанта (супруга, сожителя). За зависимых детей оплата не производится.
ÎnchideЗакрыть
Схема затрат по процессу на двоих человек
Сумма может меняться в зависимости от количества участников в вашем процессе.

1. Обучение языку – зависит от каждого конкретного случая. Наши расходы составили около 1000$
2. «Этап подачи квебекцам на сертификат отбора» = Затраты на переводы документов + Оплата за рассмотрение + Оплата за пересылку документов ≈ 800$
3. «Этап подачи федеральным органам на вид на жительство» = Затраты на переводы документов + Справки о несудимости + Оплата за рассмотрение + Оплата за пересылку документов ≈ 1000€
4. «Этап медицины» = Оплата медицинского осмотра = 200$
5. «Визовый этап» = Оплата виз + пересылка паспортов туда/обратно ≈ 750€
6. «Лэндинг» = Билеты на самолет ≈ 740 - 1000€
ÎnchideЗакрыть
Оплата федерального этапа
Надежный товарищ Юра - 079451236, оплата в Яссах, Трансильвания банк.
Дорин (напарник Юры) - 079165758, оплата в Яссах
Еще один товарищ: Олег - 069260122.
Виталий - 069190650. Раз в два дня ездит в Румынию. 
ÎnchideЗакрыть
Как на сайте федералов проверить статус моего дела?


1. Нажимаем внизу кнопку Continue
2. Ставим внизу галочку и еще раз жмем Continue
3. Указываем необходимые данные:
- Identification Type : Immigration File Number
- Identification Number : номер с вашего бар-кода (например B12345678)
- Surname/Family Name/Last Name: только фамилию гл. аппликанта англ. буквами (неважно большими или маленькими)
- Date of Birth: дата рождения
- Country of Birth: страна рождения
4. Жмем Continue.

Там скорее всего будет In Process. На этой фразе можно еще раз нажать и увидеть когда начато было рассмотрение.
ÎnchideЗакрыть
Где получить справку о несудимости?
Справки о несудимости: если подойти за 15-20 минут до открытия, то можно быстро сдать заявку и в нужный день получить справки. Иначе толпень народу там. Выдают справки часто прямо на улице, выкрикивая фамилии.
Адрес - улица Якоб Хынку 3 (вроде). На стенах везде написаны указатели.


ÎnchideЗакрыть
Очень хочется купить билет на самолет, но не знаете где?
- Sky Alliance 27-27-41
- Robinson 22 20 22
- Униглоб 75 05 06
- Сакура тур 21 37 41,27 67 84
- Аэротур 52 24 54
- Амадеус 22 66 33
- Австриан аирлайнс 24 40 83
- Вояж интернешнл 54 64 64
- Магелан 21 13 15
- Экотурнова 20 12 50
- Донателла 73 86 23
- Холидэй 27 72 32
- TUR34 Moldova 53 82 59
ÎnchideЗакрыть
Где находится IOM (где проводятся интервью в Кишиневе)?
Адрес: Кишинев, ул. Чуфля 36/1 (за гостиницей Национал).



ÎnchideЗакрыть
Официальный сайт правительства Квебека
Hа нем расположена вся информация по процессу иммиграции или ссылки на федеральные сайты с конкретной информацией (формуляры, правила, стоимость процесса, обязательные суммы для ввоза и т.д.)



Site officiel du gouvernement du Québec


ÎnchideЗакрыть
Информация на Румынском языке ! ! !




Информация на Русском языке ! ! !




Вот 2 формуляра,они нужны в том случае если вы хотите вызвать кого-то из близких


Формуляры
   
ÎnchideЗакрыть

Природа канады мои фото
   

   


   

   

   

   

 
ÎnchideЗакрыть
Книга для Канадского Гражданства
На английском и францукзом

http://www.torrentsmd.com/details.php?id=1114300&returnto=%2Fmytorrents.php

http://www.torrentsmd.com/details.php?id=1114522&returnto=%2Fmytorrents.php
ÎnchideЗакрыть




Одним словом любые вопросы по Канаде.......





------------==================-----------------------=======================----------------------------------------------=================










FR

Le certificat de citoyenneté a été modifié. Dès le 1e février 2012, les nouveaux citoyens doivent attendre au moins deux jours ouvrables après la date de leur cérémonie de citoyenneté avant de pouvoir présenter une demande de services comme un passeport.


Pour devenir citoyen canadien, vous devez:


1. Âge;
    Statut de résident permanent;
    Temps vécu au Canada;
    Aptitudes linguistiques;
    Antécédents criminels (motifs d’interdiction);
    Connaissance du Canada;


Âge
Âge

Vous devez avoir au moins 18 ans pour demander la citoyenneté canadienne.

Pour faire une demande de citoyenneté au nom d’un enfant de moins de 18 ans, assurez-vous que les conditions suivantes sont respectées :

    Le demandeur est le parent, le parent adoptif ou le tuteur légal de l’enfant;
    L’enfant est résident permanent. Toutefois, il n’est pas nécessaire qu’il ait vécu trois ans au Canada;
    L’un des parents est déjà citoyen canadien ou demande la citoyenneté canadienne en même temps que l’enfant. Cela vaut également pour les parents adoptifs.

Statut de résident permanent

Pour devenir citoyen canadien, vous devez être un résident permanent du Canada, et ce statut ne doit pas être mis en doute. Cela signifie que vous ne pouvez pas faire l’objet d’une enquête ou d’une requête en matière d’immigration ni d’une mesure de renvoi (ordre des autorités canadiennes de quitter le pays).
Temps vécu au Canada

Pour devenir citoyen canadien, un adulte doit avoir vécu au Canada pendant au moins trois ans (1 095 jours) au cours des quatre dernières années avant de présenter sa demande. Les enfants de moins de 18 ans n’ont pas à satisfaire à cette exigence.

Vous pouvez compter le temps que vous avez passé au Canada avant de devenir résident permanent si votre séjour se situe dans la période de quatre ans stipulée.
ÎnchideЗакрыть

Формуляр 18 лет +

FAQ фото для гражданства


 
ÎnchideЗакрыть

Формуляр для возраста меньше 18-ти лет

2. Lisez le guide d’instructions.

Lisez attentivement le guide d’instructions avant de remplir le formulaire de demande de citoyenneté
.


a) Книга для гражданства English

b) Книга для гражданства Français


EN


The citizenship certificate has changed. As of February 1, 2012, new citizens need to wait at least two business days after their citizenship ceremony before applying for services such as a passport.


If you want to become a Canadian citizen, you must:



  1. Age
    Permanent resident status
    Time lived in Canada
    Language abilities
    Criminal history (prohibitions)
    Knowledge of Canada


Age
Age

You must be at least 18 years old to apply for Canadian citizenship.

To apply for citizenship for a child under 18, make sure the following conditions are met:

    the person applying is the child’s parent, adoptive parent or legal guardian
    the child is a permanent resident, but does not need to have lived in Canada for three years; and
    one parent is already a Canadian citizen or is applying to become a citizen at the same time. This also applies to adoptive parents.

Permanent resident status

To become a Canadian citizen, you must have permanent resident status in Canada, and that status must not be in doubt. This means you must not be the subject of an immigration investigation, an immigration inquiry or a removal order (an order from Canadian officials to leave Canada).
Time lived in Canada

To become Canadian citizens, adults must have lived in Canada for at least three years (1,095 days) in the past four years before applying. Children under the age of 18 do not need to meet this requirement.

You may be able to count time you spent in Canada before you became a permanent resident if that time falls within the four-year period
.
ÎnchideЗакрыть


Every year approximately 160,000 people become Canadian citizens.

Editat de către Mitiu la 2012-08-30 17:42:37

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
<< Precedenta      Următoarea >>

#2801 by lionbest (Power User) (0 mesaje) at 2017-01-23 23:44:56 (25 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Da, oricum poti obtine putine puncte din asta, Dar fiecare punct conteaza.
#2802 by AnVeRsTeR (N5 Blood ♛) (0 mesaje) at 2017-01-23 23:51:19 (25 săptămâni în urmă) - [Link]Top
deja vedem si acum in aprilie ce schimbari vor fi :look:

prin diaspora din Canada merg zvonuri ca chipurile anul asta nu vor primi din Moldova emigranti (intr-un un asa o fost), dar taaaaaare nu cred ca asa se va intampla :D
#2803 by lionbest (Power User) (0 mesaje) at 2017-01-24 10:37:50 (25 săptămâni în urmă) - [Link]Top
De ce nu ar primi? Nu am auzit nimic despre asta.
#2804 by fisher111 (User) (0 mesaje) at 2017-01-24 15:43:49 (25 săptămâni în urmă) - [Link]Top

AnVeRsTeR wrote:

#2799 lionbest, aha, clar :D

important atunci de luat un B1 (4 pe al lor) la toate si deja punctajul deasupra in favoarea punctajului de emigrare :look:

hz, engleza o cunosc mult mai bine ca franceza... la tefaq am luat un B2 si C1, aici dar n-ar trebui sa fie probleme cu minimala :D deja faptul ca nu voi consacra prea mult timp pentru engleza si ca pregatirea va fi strict orientativa, va juca rolul ))


Trebuie minim 5 sa iai (pe o scara de la 1 la 9) to ce este sub 5 vei lua 0 puncte,si mai cauta pe net ,antreneazate din punctul meu de vedere IELTS nu se compara cu Tefaq ( mie cel putin mi sa parut mult mai greu)
#2805 by AnVeRsTeR (N5 Blood ♛) (0 mesaje) at 2017-01-24 16:22:48 (25 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#2803 lionbest, nici eu nu inteleg :look: mai ales ca cifrele le arata ca emigranti trebu' :pardon:

#2804 fisher111, da, mersi :D am gasit si eu info cu 5 ))
#2806 by vitosha2003 (Power User) (0 mesaje) at 2017-01-26 13:44:36 (25 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Este o limita de virsta pina la care sunt acceptati pentru emigrare?
#2807 by lionbest (Power User) (0 mesaje) at 2017-01-26 19:37:18 (25 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Sunt puncte. Daca ai 70 ani, nu primesti puncte pentru imigrare. Daca esti bolnav de tuberculoza sau ceva, nu te iau. Dar asa ca varsta parca nu am observat sa fie.
#2808 by predatorgcc (Resistance is futile) (0 mesaje) at 2017-02-02 15:04:42 (24 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#2802 AnVeRsTeR, diaspora turba deja.
#2809 by aqua♥ (Power User) (0 mesaje) at 2017-02-20 09:31:29 (21 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Salut, va rog o mana de ajutor. Avand Visitor Visa sunt eligibil sa aplic pt Work Permit? (am studiat pe net, dar nu am inteles sigur). Cam cat dureaza perioada de la aplicare pt VISA pana la eliberare (ca cetatean roman/moldovean) ?

P.S. Visitor Visa = Temporary Resident Permit ?
#2810 by fisher111 (User) (0 mesaje) at 2017-02-20 13:21:30 (21 săptămâni în urmă) - [Link]Top

aqua♥ wrote:

Salut, va rog o mana de ajutor. Avand Visitor Visa sunt eligibil sa aplic pt Work Permit? (am studiat pe net, dar nu am inteles sigur). Cam cat dureaza perioada de la aplicare pt VISA pana la eliberare (ca cetatean roman/moldovean) ?

P.S. Visitor Visa = Temporary Resident Permit ?


Nu
#2811 by vitosha2003 (Power User) (0 mesaje) at 2017-02-27 11:29:16 (20 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#2807 lionbest, multumesc... este vrio adresa web oficiala unde as putea vedea cite punce acumulez?
#2812 by lionbest (Power User) (0 mesaje) at 2017-02-27 22:46:37 (20 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#2811 vitosha2003, Creadeam ca am scris eu mesajul pe care l-ai scris. Adica nu acum, ci mai demult. Si nu puteam sa inteleg cum de am scris "vrio".

http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/index.asp - Ai aici material de citit cat pentru o saptamana. Dar si in 5 min iti faci o idee.
#2813 by ToleaASEM (Power User) (0 mesaje) at 2017-03-13 07:36:04 (18 săptămâni în urmă) - [Link]Top
pentru cei ce au experienta in domeniu, o sansa reala de
a capata oferta de munca, convorbire directa cu angajatori si autoritati din provincie
http://livinginnb.ca/
pe 28 martie Kiev, pe 31 Bucuresti,locurile de obicei sint limitate
#2814 by Dymon17 (User) (0 mesaje) at 2017-03-30 16:46:08 (16 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Salutare, ați auzit cineva de Vandervennen Lehrer sau ViaCanada? Mulțumesc.
#2815 by fisher111 (User) (0 mesaje) at 2017-04-01 03:17:30 (16 săptămâni în urmă) - [Link]Top

Dymon17 wrote:

Salutare, ați auzit cineva de Vandervennen Lehrer sau ViaCanada? Mulțumesc.


Via canada daca nu gresesc este o firma intermediara romana(care i-ti zice ce acte sa stringi,la care sa facj traducerea...)
#2816 by Dymon17 (User) (0 mesaje) at 2017-04-07 13:32:38 (15 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#2815 fisher111, multumesc.
#2817 by ROMJKE (Uploader) (0 mesaje) at 2017-04-19 11:05:16 (13 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Buna asa o intrebare poate cineva stie, daca wes(World Education Services) evalueaza diplomele de licenta de 3 ani din Moldova?
#2818 by lionbest (Power User) (0 mesaje) at 2017-04-20 23:24:16 (13 săptămâni în urmă) - [Link]Top
De ce nu? La mine ar fi de 4 ani diploma, dar principalul sa fie licenta.
#2819 by ROMJKE (Uploader) (0 mesaje) at 2017-04-24 22:38:35 (12 săptămâni în urmă) - [Link]Top

lionbest wrote:

De ce nu? La mine ar fi de 4 ani diploma, dar principalul sa fie licenta.


Multumesc
#2820 by ToleaASEM (Power User) (0 mesaje) at 2017-05-01 15:27:47 (11 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Am facut cu WES evaluarea diplomei mele(5 ani master ASEM) si a sotiei(3 ani licenta), tot OK si inca foarte repede, in o luna am primit scrisorile cu evaluarile inapoi. Am folosit UPS pentru a trimite documentele
#2821 by subway (Power User) (0 mesaje) at 2017-05-09 04:11:34 (10 săptămâni în urmă) - [Link]Top
1. Care este procedura de evaluare a studiilor prin WES.
2. Trebuie de facut transcript la studii(http://www.wes.org/ca/required/international_transcript_request.pdf) sau doar trimiti copie la diploma?
3. Ofera universitatea transcript in limba engleza, sau trebuie de tradus aparte. Daca nu, cum de tradus daca documentele tre safie pu se de catre Universitate intr-un plica sigilat?

Multumesc
#2822 by mpa (Power User) (0 mesaje) at 2017-05-09 21:03:03 (10 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#2820 ToleaASEM, ati facut apostila pentru diplome la ministerul justitiei? Daca da, ati facut apostila simpla sau electronica?
#2823 by ToleaASEM (Power User) (0 mesaje) at 2017-05-10 05:22:19 (10 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Apostila nu am facut, nici nu le-am tradus caci au fost eliberate de la universitate/academie in format bilingv, jumatate in romana jumatate in engleza.
Inainte de a le trimite am intrebat de WES daca e nevoe sa le traduc adaugator. Ei mi-au raspuns ca - daca diploma e eliberata initial in engleza atunci nu

Apropo pentru cei ce au experinta(si pentru cei ce nu o au dar au dorinta), New Brunswick cauta lucratori in industria forestiera si industria alimentara.
Inscrierea pentru interviu pe situl http://livinginnb.ca
Asigurativa ca aveti IELTS dat, extrasul din cont tradus, evaluarea diplomei de la wes.
Daca veti fi invitati la convorbire veti putea discuta direct cu angajatorii, si dupa cu reprezentantii de la provincie.
Prin Provincial Nominee e foarte repede de ajuns aici, anul trecut in noiembrie am fost la convorbire in Viena, sigur ca avem deja IELTS si evaluarea diplomei, pe 20 martie am primit work permitul si viza, pe 12 aprilie am aterizat in Canada, de 4 zile am inceput sa lucrez.

Editat de către ToleaASEM la 2017-05-10 05:50:51

#2824 by lionbest (Power User) (0 mesaje) at 2017-05-10 22:58:19 (10 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Ca lucrator dar nu ca Permanent Residency?
#2825 by ToleaASEM (Power User) (0 mesaje) at 2017-05-10 23:42:46 (10 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Permanent residence o primesti peste ceva timp, in baza la Province Nominee certificat si Job offer

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
<< Precedenta      Următoarea >>

Forum Index > Chat > Internațional > Иммиграция в Канаду ! Emigrare in Canada !


Navigare rapidă:


Schimbul de informație este realizat de către utilizatorii siteului. Acest site este bazat pe voluntariat, de la utilizatori pentru utilizatori. Întregul text privind regulile şi condiţiile de utilizare a TORRENTS.MD poate fi găsit aici.
Sharing is caring.